Zašto se registrovati?


Zašto se registrovati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako možete izgubiti? Uprkos Vašem trudu i ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata?

Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO!

Registracijom na portalu moja-djelatnost.me postaćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti u moru ponuda brzo pronaći i lako kontaktirati.

Klijenti koji za Vas već znaju na pretraživačima kao što su Google, Yahoo i drugi unesu naziv Vaše kompanije te Vas vrlo jednostavno pronalaze.

Klijent koji za Vašu kompaniju još uvijek ne zna, pretraživanjem usluga i proizvoda online, u rezultatima pronalazi mnoge firme, vezane uz tražene usluge. Zato je važno da ste vidljivi. Ova stavka je ključna za bilo koji posao, budući da klijenti vrše pretraživanje upisujući uslugu koja im je potrebna.

Registracija na portalu moja-djelatnost.me je investicija u uspjeh Vašeg poslovanja te Vam daje mogućnost da se približite klijentima koji vas još ne poznaju.

Prednosti portala moja-djelatnost.me

Korisnik će Vas brzo pronaći, čak i ako nemate svoju web stranicu: uz korištenje sadržaja izrađenim posebno za Vašu firmu, mi ćemo olakšati da Vas pronađu i oni koji nikada nisu čuli za Vas.

 

  1. U slučaju da vaša kompanija nema vlastitu web stranicu, Vaša objava na portalu Moja Djelatnost djeluje kao mini web stranica na kojoj su svi podaci, kontakti i dodatni sadržaji (slike, radno vrijem, itd.).
  2. Trajna objava na portalu: Nakon upisa na portal moja-djelatnost.me Vaša će kompanija tamo i ostati koliko god želite ili dok ne završite Vaš poslovni put.
  3. Najbolji oblik oglašavanja je kombinacija -štampe i online: Vaša kompanija će biti oglašena i u štampanom izdanju poslovnog imenika Moja Djelatnost, koji se izdaje u nekoliko hiljada primjeraka i distribuira se širom Crne Gore.
  4. Online oglas Vaše kompanije možete naknadno uređivati sami: Velika prednost portala moja-djelatnost.me je da možete profil Vaše kompanije uređivati sami, mijenjajući kontakte, dodajući slike i slično.

Kako se registrovati?

Upis na naš portal možete obaviti samo preko telefona. Ako niste zaprimili naš poziv već i želite se registrovati možete nas kontaktirati na telefon ili nam pošaljite e-mail upit a mi ćemo Vas kontaktirati što je prije moguće.

Za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi!

DIGITAL STUDIO će sadržajem napisanim posebno za portal moja-djelatnost.me osigurati vašoj kompaniji da bude vidljiva na web-u.

Tokom cijelog procesa blisko sarađujemo sa vama, jer želimo pozitivnu saradnju koja donosi obostrano zadovoljstvo i garantuje Vaš uspjeh.

Pridružite nam se i postanite vidljivi!


Dodaj svoju firmu

O nama

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu Vaša kompanija ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju