O nama


O nama

O nama

DIGITAL STUDIO d.o.o. obavlja kompletnu marketinšku djelatnost, koja je prvenstveno putem medija odgovorna za optimizaciju i učinak oglašavanja svakog klijenta na krajnje produktivan način. Kompanija je puna pozitivnih, kreativnih i predanih ljudi koji će vam pomoći da Vaša kompanija bude prepoznata u poslovnom svijetu.

Naše djelatnosti

Osim oglašavanja, koje uključuje audio-vizualne sadržaje, televizijske i radio programe te medije u tiskanom i online obliku, takođe organizujemo razne promocije i događaje koje uveliko doprinose stvaranju imena Vaše kompanije.

Vizija i principi

Vizija i temeljna načela naše kompanije i svih zaposlenika su ljubaznost i predanost. Imamo bogato iskustvo, znanje, nudimo suradnju uz timski rad i vrhunsku organizaciju. Zalažemo se za korektan način poslovanja i individualni pristup svakom klijentu.

Misija naše kompanije je ponajprije podsaknuti crnogorski tržište, a posebno se trudimo pomoći malim poduzetnicima da lakše savladaju izazove na tržištu.

Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrovati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad možete lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.me ubrzo ćete postati vidljivi na internetu a klijenti će Vas lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju firmu

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu Vaša kompanija ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju