Istaknite svoju kompaniju


Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu Vaša kompanija ne privlači dovoljan broj novih klijenta ?

Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca.

Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja djelatnost.

Visoko, više i najviše uz moja-djelatnost.me

Moja djelatnost nudi paket 3u1, koji će pogurati Vašu karijeru te pomoći u sticanju novih klijenata.

Vaša kompanija dobiće mjesto u štampanom izdanju poslovnog imenika Moja djelatnost koji se godišnje štampa u nekoliko hiljada primjeraka i slobodno distribuira na razne lokacije širom Crne Gore kao što su sjedišta raznih društva, info-stajalištima  te drugim mjestima gdje su slobodni da ih ljudi prelistaju.

Zamislite da, imenik ima efekt kao da ste na hiljadu adresa poslali svoju vizit kartu. Osim toga, štampani mediji olakšavaju kompanijama/ poslovnim subjektima da se individualno predstave u kategoriji djelatnosti koju obavljaju.

Svjesni smo, da je potrebno ići u korak sa vremenom i znamo da je najbolji način da se predstavite kombinacija štampe i interneta. Zato, mi ćemo izraditi objavu na portalu Moja djelatnost putem kojim čete osigurati poziciju te brzo pronaći nove klijente preko pretraćivača Google, Bing, Yahoo i drugih. Objava će osigurati da se vaša ponuda ističe u moru konkurencije.

Osim toga, lokaciju Vaše kompanije objavićemo na Google mapi koja će takođe omogućiti Vašim klijentima da vas lakše i brže pronađu.

Moja djelatnost predstavlja značajan doprinos uspjehu Vašeg poslovanja.

Šta će biti vidljivo na portalu moja-djelatnost.me?

Ako imate manju firmu i nemate web stranicu,  objava na Moja djelatnost djeluje kao mini web stranica, gdje možete objaviti svoje kontakt podatke, osim toga ovdje će biti objavljen detaljan opis Vaših aktivnosti, fotografije uz ostale Vama važne informacije.

Tako Vas lako stranke, uprkos činjenici da nemate web stranicu u mnoštvu ponude na web-u mogu jednostavno i brzo pronaći kao rezultat na pretraživačima Google, Bing, Yahoo i drugim.

Uz Vaše kontakt podatke, kao što su telefonski brojevi, e-mail i ostalo biti će vidljivi i opisi kompanije i fotografije koje će vaše potencijalne kupce približiti Vašem poslovanju i proizvodima.

U slučaju da imate web stranicu ili ste prisutni na nekoj od društvenih mreža sve će biti uneseno uz Vašu objavu.

Velika prednost portala je da unose možete sami promijeniti, možete dodati nove fotografije svoje djelatnosti, mijenjati kontakt podatke ili uređivati opise.

Neka se Vaš trud i kvalitet poslovanja ne izgube u gomili, unesite Vašu kompaniju na poslovne strane.

Dodaj svoju firmu

O nama
Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrovati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad možete lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.me ubrzo ćete postati vidljivi na internetu a klijenti će Vas lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju firmu