PAMARK DOO Obrazovanje djece i odraslih sa invaliditetom Crna Gora

Podijeli preduzeće:
PAMARK DOO
5 (2 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Ulica Novaka Miloševa 9, 81000, Podgorica
Trenutno otvoreno: 8-16h

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  8-16h
 • utorak
  8-16h
 • srijeda
  8-16h
 • četvrtak
  8-16h
 • petak
  8-16h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

5
(2 utisaka)
NAPIŠI RECENZIJU

Sve vrh

Sve pohvale za ovu firmu zaista odlicni


Sve pohvale

Sve pohvale za kadar!


Pročitaj utiske

O kompaniji

Centar PaMark sa sjedištem u Podgorici, bavi se sprovođenjem programa obrazovanja djece i odraslih kao i profesionalnu rehabilitaciju osoba sa invaliditetom u Crnoj Gori.


Obrazovanje djece i odraslih sa invaliditetom, Crna Gora


Obrazovanje djece i odraslih sa invaliditetom Crna Gora

Programske aktivnosti centra obrazovanja djece i odraslih kao i kroz profesionalnu rehabilitaciju namijenjene su razvoju i poboljšanju kvaliteta života korisnika usluga, te usmjerene na potrebe pojedinaca.

Realizacija programa obrazovanja je bazirana na vrijednostima, kao što su timski duh, fleksibilnost, kreativnost, istrajnost i pozitivna usmjerenost.


Obrazovanje djece i odraslih sa invaliditetom


Visokokvalifikovan kadar za obrazovanje djece sa invaliditetom Crna Gora

Visokokvalifikovani kadar sa različitim profilima zanimanja, kvalifikacijama i referencama – ekonomisti, psiholozi, specijalni pedagozi, socijalni radnici, andragozi, tehnolozi, profesori itd. su pokazatelj dobrog kadra za obrazovanje djece sa invaliditetom.

Međunarodnim certifikatom standarda ISO 9001:2008 potvrđen je sistem kvalitetnog izvođenja programskih aktivnosti. Posjedujemo i jedinice na sjeveru i jugu Crne Gore, poslovno povezane sa sjedištem.


Obrazovanje djece i odraslih sa invaliditetom


Udruženje crnogorskih pisaca

Udruženje crnogorskih pisaca za djecu i mlade ovih je dana objavilo 100. jubilarni broj književnog lista za djecu ˝Osmijeh˝ koji je posvećen velikanu crnogorske i jugoslavenske književnosti za djecu Draganu Raduloviću.

Svečana promocija novog broja održana je 14. decembra sa početkom u 19 sati u Biblioteci ˝Radoslav Ljumović¨ u sali ˝Marko Miljanov˝. Na promociji su govorili Svetlana Kalezić Radonjić, Goran Radojičić, Valentina Radulović i Branko Vuković uz prisustvo gostiju, prijatelja i saradnika Udruženja. Promocija časopisa je realizovana u okivru programa DEUS-a, 30. izdanje decembarske umejtničke scene koja promoviše aktuelno crnogorsko i regionalno stvaralaštvo.

Promociji su prisustvovali i Prijatelji Osmijeha iz Podgorice: NVO ˝Educo line˝ i Multidisciplinarni obrazovni centar ˝Pamark˝ koji su finansijski pomogli štampanje lista. Ove tri organizacije su prošle godine potpisale i Protokol o saradnji.

Pisci Udruženja u okviru aktivnosti ˝Osmijeh za inkluziju˝ posjetili su Centre za radnu i socijalnu integraciju PU MOC Pamark u Podgorici i Bijelom Polju, govorili polaznicima svoju poeziju i podijelili nove brojeve književnog lista ˝Osmijeh˝. Takođe, polaznici i stvaraoci iz pomenutog prgrama su aktivni saradnici časopisa ˝Osmijeh˝.

Za više informacija nas kontaktirajte na navedene brojeve telefona ili nas posjetite u Podgorici.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  8-16h
 • utorak
  8-16h
 • srijeda
  8-16h
 • četvrtak
  8-16h
 • petak
  8-16h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge kompanije, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Da li si čovek

Sve vrh

Sve pohvale za ovu firmu zaista odlicni


Sve pohvale

Sve pohvale za kadar!


Ocjeni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocjena:
Da li si čovek